e
Banner

Etiketler: alışan lojistik



KTTD'nin başında yeniden Alışan Lojistik var



Karayolu veya kombine taşımacılık ile taşınan tüm kimyasal ürünleri taşıyan donanımların temizlenmesi ve yeniden kullanımları sırasında oluşan atıkların, çevreye duyarlı bir şekilde bertarafının sağlanması ve kontrolünün yapılması amacıyla kurulan Kimyasal Taşıma Araçları Temizleyicileri Derneği (KTTD)’nin genel kurul toplantısı gerçekleşti. Derneğin Yeni Yönetim listesi üyelerin oy birliği ile kabul seçildi.




Alışan Lojistik yıldızını inovasyon ve teknolojiyle parlattı


Yayın: 02-09-2021
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe bulunan 13 Ar-Ge merkezinden 2’sine sahip olan Alışan Lojistik, özellikle pandemi döneminde bu yatırımlarının meyvelerini toplamaya başladı. Krize rağmen bu dönemde verimlilik sağlayarak, müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırdıklarını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan ayrıca Microsoft Azure ile çalışarak bulutun getirdiği maliyet, güvenlik ve inovasyon avantajlarından da yararlanmaya başladıklarını söyledi. 




Alışan Lojistik ve Naturelgaz’dan yeşil adımlar


Yayın: 05-10-2021
Kategori: Lojistik

Tehlikeli kimyasalların lojistiği konusundaki uzmanlığı ile adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik, 2004 yılından bu yana ülkemizde taşımalı doğal gaz (CNG: Sıkıştırılmış Doğal Gaz / LNG: Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) sektöründe başarıyla faaliyet göstermekte olan Naturelgaz’ın 8 Endüstriyel CNG dolum tesisinin taşımalarından sorumlu olacak.




Alışan Lojistik SQAS değerlendirmesinde Avrupa'yı solladı


Yayın: 25-11-2021
Kategori: Lojistik

Kurulduğu 1985 yılından bu yana, birçok sektörün yanı sıra ağırlıklı olarak hızlı tüketim malları (FMCG) ve tehlikeli madde lojistiği hizmeti sunan Alışan Lojistik, SQAS değerlendirmesini başarıyla tamamladı ve Avrupa ortalamasının çok üzerinde puanlar alarak sistemin en iyi uygulayıcılarından biri oldu.




Alışan Lojistik, dijitalleşerek yeni iş modeller yaratacak



Kimya lojistiğinde uzmanlaşan Alışan Lojistik, yılı yaklaşık seviyelerinde bir büyümeyle kapatmayı hedefliyor. 2022 yılında da terzi dikimi hizmetler sunmaya; intermodal taşımaya ve katma değerli hizmetlere odaklanmaya devam edeceklerini vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, dijitalleşmede başlatıkları dönüşümü sürdürerek bu alanda çağın gereklerine uygun yeni çalışma ve iş yapış modülleri tasarlamayı hedeflediklerini söyledi. 




Alışan Lojistik voleybolda kadını desteklemeye devam ediyor



Alışan Şirketler Grubunun lokomotif şirketi Alışan Lojistik, son olarak Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası sonucu dördüncü kez Dünya Şampiyonu olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nı çatısı altında barındıran VakıfBank Spor Kulübü’nün yeni dönemde de sponsoru oldu.




Alışan Lojistik'ten 70 adetlik Renault Trucks T EVO çekici yatırımı



Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan uluslararası lojistik hizmet servis sağlayıcısı Alışan Lojistik, 70 adet yeni Renault Trucks T EVO serisi çekici ile öz mal araç filosuna yatırım yapmaya devam ediyor.   




Damla Alışan: Kadın gücünün artırılmasına öncülük ediyoruz


Yayın: 21-03-2022
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe değişime öncülük eden yöneticilerden Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, kadın çalışan oranlarında son 3 yıldır yüzde 20-23 bandında artış yaşandığını, şirket yönetiminin ise yüzde 75’inin kadın olduğunu söyledi. Alışan, ayrıca “Birlikte Başarıya Alışanlar” projesiyle kadın istihdamının artırılması, iş hayatında, eğitimde ve sporda desteklenmesi konusunda birçok öncü projeye imza attıklarını söyledi. 




Alışan Lojistik dijital ve yeşil dönüşüm vizyonuyla sektör dinamiklerine yön veriyor


Yayın: 23-06-2022
Kategori: Lojistik

Ar-Ge merkezlerinde gerçekleştirdiği yatırımlar ve bulut teknolojisine geçiş için başlattığı projeyle dijital dönüşüm yolculuğunu hızlandıran Alışan Lojistik, sürdürülebilirlik alanında ciddi adımlar atıyor. Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, 2022 yılı için yeni proje ve yatırımlarla 2021’de yakaladıkları yüzde 45’i aşan büyüme trendinin daha fazlasını hedeflediklerini söyledi.  




ALIŞAN’a bir ödül de yurt dışından geldi



Alışan Lojistik, WEConnect International tarafından her yıl düzenlenen “2022 Rise to the Challenge Awards” yarışmasında “Transportation & Logistics” kategorisinde dünya birinciliğine layık görüldü.